vi

Hair Business.net
The business world regarding hair

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Hair Business.net


Hair Business.net : Nơi tốt nhất để làm kinh doanh trong kinh doanh của tóc là gì? Triển lãm dành riêng cho thế giới của tóc và làm đẹp là nơi tuyệt vời để thắt chặt các doanh nghiệp: è vào những dịp mà các chuyên gia tốt nhất và chuyên gia lộ sản phẩm mới, tung ra các xu hướng thời trang và làm đẹp mới nhất mà không bỏ qua lĩnh vực sức khỏe. Trong hội chợ lớn là thường tóc pi ù để triển lãm 700, trong đó có thương hiệu quốc gia và quốc tế của sản phẩm, bài viết và dịch vụ cho các tiệm làm tóc và thẩm Mỹ. Ngoài khả năng à để forge mới mối quan hệ và kiến thức được cung cấp các cuộc hội thảo và hội nghị dành riêng cho Quebec người kinh doanh trong ngành công nghiệp. Triển lãm tóc sau đó là điểm gặp gỡ của tiệm làm tóc, trang điểm nghệ sĩ, beauticians và các chuyên gia làm đẹp, doanh nhân, à quan trọng cơ hội để giới thiệu sản phẩm và dịch vụ làm đẹp, xu hướng thời trang tóc (màu sắc, vết cắt, kiểu tóc) và trang điểm, nơi xuất sắc ngang, nơi bạn có thể làm kinh doanh 365 ngày một năm.

Encyclopaedic hair website

Hair Business.net capelli Hair Business.net acconciature Hair Business.net estetica Hair Business.net moda-capelli Hair Business.net salute Hair Business.net parrucchieri

Hair Business.net - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Hair Business.net, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Business.net, Globelife, fair hair, brand hair products, hairdressing sector, companies dyes hair, professional hair products manufacturers, factory lines products for third parties, private label, hair accessories, retailers hairdresser products.
Hair Business.net, wholesale sellers hair products, dealers products for hairdressers, agents hairdressers, beauty salons, market research in the field of hair fashion, equipment for hairdressers, hair thickening, information hair, news hairdressing products, furniture stores hairstyle.
Hair Business.net, imports and exports, hairdressing supplies

Gossip & News

02 Aug 19
Jamie Stevens

This collection encapsulates the hairstylist's signature style, a mix of contrasting textures, long and short hair and a vibrant background of shapes and colours to complement the hair and clothes and make the images pop. The hairstylist loves working on all types of hair and treat it as a fabric on which he can create a limitless of looks.

Collection: Vibrancy
Ph: Jens Wikholm
Make-up: Jess Mowbray & Doey Drummond
Stylist: Robert Morrison

hair-collections

02 Aug 19
Rainbow Room International Uddingston

Collection: Congress

hair-collections

01 Aug 19
DEADIVA-NUOVA-SEDE

DEADIVA, azienda leader nella produzione di accessori
professionali per parrucchieri come phon, ferri, piastre
e macchine puliscispazzole, ti invita a scoprire la sua
NUOVA SEDE.

DEADIVA si è trasferita a Ferno (Varese), in Via Quarto 10.
In un ambiente moderno e luminoso, l'azienda si impegna
ogni giorno a cercare soluzioni all'avanguardia per migliorare
sempre più il lavoro del parrucchiere. 

Gli uffici

Il reparto lavorazione

01 Aug 19
Klaus Peter Ochs

Collection: Cyborg Men
Ph: Laurence Laborie and Studio Zajaczek
Make-up: Florent Pellet
Stylist: Mickael Komer and Elmarie Lignier
Artistic Team: Davide Carsidona, Lisa Raab and Vanessa Schwebel

hair-collections

01 Aug 19
Matjaz Cej

Collection: Salon
Ph: Matjaz Cej
Make-up: Matjaz Salon

hair-collectionsEnter in Hair Business.net